Facaderenovering: Istandsættelse af husets facade

Trænger husets facade til at blive istandsat og renoveret, og leder du i den forbindelse efter en dygtig fagmand, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til den helt rette entreprenør. Hos Entreprisestyring.dk har vi stor erfaring inden for facaderenovering, som vi blandt andet varetager for kunder i Ordrup, Gentofte og andre omkringliggende områder, ligesom vi også gerne kører ud til kunder i København, der har brug for professionel hjælp til en bygningsrenovering. 

Derfor kan en facaderenovering være en god ide

Der er flere gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at få foretaget en renovering af facade. Først og fremmest er facaden et værn mod vind og vejr, og den er således meget udsat. Derfor kan det for eksempel være nødvendigt med en omfugning af murværk, ligesom der kan opstå sætningsskader i takt med, at huset uundgåeligt med tiden vil give sig.

Derudover er facaden noget af det første, som man ser på bygningen. Den spiller derfor en afgørende rolle i forbindelse med det førstehåndsindtryk, man får. Det gælder både for forbipasserende, naboer, kunder og potentielle købere.

Det kan dermed betale sig at istandsætte og renovere facaden, så den fremstår velholdt og indbydende. Det kan for eksempel være relevant med en pudsning af facade, eller der kan være tale om en anden form for ejendoms- og facaderenovering.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på facadearbejdet

Vi varetager gerne din entreprise i forbindelse med en facaderenovering, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste. Du skal bare kontakte os. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mulighederne, hører vi ligeledes fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge os?​

Vi udfører op mod 25 tagudskiftninger om året

Vi konverterer tørrelofter til bolig

Vi samarbejder med kommuner og offentlige institutioner

Vi samarbejder med ca. 50 forskellige andelsforeninger i København

Vi samarbejder med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter

Vi udfører totalombygninger af villaer, opførelse af tilbygninger m.v.

Vi hjælper med ansøgning til energitilskud i forbindelse med renoveringssager