Vinduesudskiftning efter dine ønsker

Er husets vinduer utætte og har brug for at gøre facaden hel igen, og i den forbindelse leder efter en kompetent fagmand, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til den helt rette entreprenør.​

​Derfor kan udskiftning af vinduer være en god idé

Der er mange fordele ved at udskifte vinduerne i sin bolig.

Vinduerne udgør et stort areal på en boligs facade, og af hensyn til træk og energitab skal vinduer være så tætte som muligt. Derfor kan det nogle gange ikke betale sig, at fortsat renovere vinduer, men derimod være mere fordelagtigt at udskifte dem.

Udskiftning af vinduer giver både et ydre bedre og nyere udtryk af facaden, samt give både et bedre visuelt indtryk indvendigt, men også forbedre indeklima for boligen. Det giver bygningen et varmetilskud, som giver besparelser i energiregningen.

Derudover er facaden det første visuelle indtryk, man ser på bygningen. Den spiller derfor en afgørende rolle i forbindelse med det førstehåndsindtryk, man får. Det gælder både for forbipasserende, naboer, kunder og potentielle købere. Det kan dermed betale sig at istandsætte og renovere vinduerne, så boligen fremstår velholdt og indbydende. 

​Hos Entreprisestyring tilbyder vi

For at sikre et vellykket projekt indleder vi med en udførlig gennemgang af projektets indhold, der har i sinde at sørge for, at bygherres ønsker og behov bliver mødt. Der vil under hele processen være tæt kontakt til os, med løbende opdateringer frem til aflevering.

Vi varetager overblikket af hele processen fra idé til udførelse, ved hjælp af en sammensætning af erfarne arkitekter, kompetente håndværkere og rådgivende ingeniører, der alle er specialister inden for deres felt.

Når byggeprojektet er sat i gang, bevarer vi overblikket, så vi er sikre på at byggeprojektet overholder den afleveringsdag og økonomi. Løbende holder vi byggemøder, foretager tilsyn med vores underentreprenører og sørger for at kvaliteten er i orden. 

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge os?​

Vi udfører op mod 25 tagudskiftninger om året

Vi konverterer tørrelofter til bolig

Vi samarbejder med kommuner og offentlige institutioner

Vi samarbejder med ca. 50 forskellige andelsforeninger i København

Vi samarbejder med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter

Vi udfører totalombygninger af villaer, opførelse af tilbygninger m.v.

Vi hjælper med ansøgning til energitilskud i forbindelse med renoveringssager