Hovedentreprise med kvalificeret byggestyring

Skal du have varetaget dit kommende bygge- eller renoveringsprojekt i en hovedentreprise, og leder du i den forbindelse efter en erfaren hoved- eller totalentreprenør, der kan hjælpe dig med at komme trygt og sikkert i mål med din byggeopgave? Skal du have foretaget en renovering, nybyg eller ombygning? Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale om hjælp til gennemførelsen af en hovedentreprise.

Hos Entreprisestyring.dk har vi års erfaring med hovedentrepriseformen, og vi påtager os ledelsen for små som store byggeprojekter. Vi har adresse i Charlottenlund, og derfor varetager vi byggeprocesser for kunder i blandt andet Ordrup, Gentofte og det øvrige Nordsjælland samt i hele København.

Hvad er hovedentreprise?

En hovedentreprise dækker over flere af de arbejdsområder, der indgår i et byggeprojekt. Det betyder blandt andet, at vi som fagmand tager os af de forskellige fagentreprenører, selve byggeriet og ikke mindst økonomien omkring byggeriet. 

Som hovedentreprenør er vi ansvarlige for byggeriets ledelse. Vi sammensætter et kompetent team af håndværkere, fastlægger et fordelagtigt tilbud og holder derefter tilsyn med samt kvalitetssikrer byggeprojektet.

Denne form for entreprise er populær, da den modsat fagentreprise giver bygherren mulighed for at uddelegere ansvaret, så de ikke selv skal have overblik over de forskellige håndværkere, hvad de skal udføre og hvordan deres arbejde skal koordineres.

Bygge- og renoveringsprojekter kræver overblik og omfattende planlægning. Ofte vil en bygherre opleve, at der hurtigt kan opstå udsving i budgettet eller den planlagte tidsramme. Står du overfor et byggeprojekt, og ønsker du, at processen skal fungere så gnidningsløst som muligt, så lad Entreprisestyring.dk hjælpe.​

Bygge- og renoveringsprojekter vi kan varetage

Vi er et alsidigt firma, der har stor erfaring inden for forskellige former for bygge- og renoveringsprojekter. Det har gjort os i stand til blandt andet at varetage følgende projekter:

  • ​Totalombygning
  • ​Tilbygning
  • ​Renovering
  • ​Udskiftning af tag
  • ​Facaderenovering

Sådan ser processen ud med Entreprisestyring som hovedentreprenør

Vi indleder vores samarbejde med et møde, hvor vi gennemgår bygherrens forventninger og behov for dit byggeprojekt. Herefter er vi ansvarlige for at præsentere byggeprojektet for vores samarbejdspartnere. Vi tager os af al kontakt til håndværksmestre som fx murere, tømrere, elektrikere osv. I samarbejde med vores underentreprenører sammensætter vi et tilbud tilpasset dine ønsker og lægger en tidsplan for projektet.

Når byggeprojektet er sat i gang, bevarer vi overblikket, så vi er sikre på, at byggeprojektet overholder afleveringsdag og økonomi. Løbende holder vi byggemøder, foretager tilsyn med vores underentreprenører og sørger for, at kvaliteten er i orden.

​Som hovedentreprenør har vi dermed det overordnede ansvar for:​

  • ​Underleverandørerne
  • ​Økonomien
  • ​Koordinering af arbejdet
  • ​Udførelse af projektet

Som rådgivende ingeniør kan vi hjælpe dig på mange forskellige måder under processen, og vi sørger selvfølgelig for, at hele byggeriet foregår uden gnidninger undervejs.​

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Kontakt os og hør mere eller få rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en fagentreprise, totalentreprise eller en hovedentreprise? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at indhente yderligere information, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning fra en entreprenør i forbindelse med dit projekt. 

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge os?​

Vi udfører op mod 25 tagudskiftninger om året

Vi konverterer tørrelofter til bolig

Vi samarbejder med kommuner og offentlige institutioner

Vi samarbejder med ca. 50 forskellige andelsforeninger i København

Vi samarbejder med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter

Vi udfører totalombygninger af villaer, opførelse af tilbygninger m.v.

Vi hjælper med ansøgning til energitilskud i forbindelse med renoveringssager