Skip links

Fredericiagade – Modernisering af lejlighed i hjertet af København

Renovation: 2018
Case: Lejlighed
Type: Renovation af lejlighed
Om denne case

I hjertet af København K i en af de smukke ejendomme havde vi fornøjelsen af at modernisere lejligheden i samarbejde med vores bygherre og rådgivende ingeniører.

Lejligheden skulle stadig beholde sin sjæl når projektet var afleveret, så der har været stort fokus på detaljerne på eksempelvis den helt nye stuk der er opsat i lejligheden samt de nye flotte rosetter.

Alt dette skulle nemlig udskiftes, da der skulle ændres vægge og bærende vægge for at den nye indretning med det nye flotte kongeblå køkken skulle komme til at passe ind.

Alle indvendige døre blev også udskiftet til nye fyldningsdøre i samme stil som de originale døre, indfatninger og fodpaneler blev nøje udvalgt for at profilerne passet med stilen.

Der blev bygget specielle løsninger hvor fodpanel og indfatningen mødes, en lille klods som kaldes ”Kongen” blev der bygget til alle de nye døre.

Gulvene blev gennemgået for knirken inden de blev behandlet med mat lak hvor man kan se historien i alle gulvbrædderne meget tydeligt, hvilket havde stor betydning for at beholde udtrykket i lejligheden.

Ligeledes blev der opsat detaljerig tapet på væggene i hhv. stuen omkring døråbningerne samt i entréen hvor det er udført i linoleumstapet så hvis væggen bliver væg pga. overtøjet, så tager tapet ikke skade.

Nye el- installationer blev udført i hele lejligheden og placeringerne blev valgt i samarbejde med bygherren som havde udført en meget detaljeret el-plan, hvilket gjorde processen god, nem og effektiv.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov

Kontakt os