Skip links

Sandkrogen, Kgs. Lyngby – Modernisering af Rækkehus

Modernisering: 2019
Case: Rækkehus
Areal: 150 m2
Om denne case

Skønt rækkehus placeret i Kongens Lyngby – moderniseret og renoveret fra kælder til kvist. Her er tale om et sjældent udbudt rækkehus, der med sine 150 m2 og fantastiske beliggenhed er noget, helt ud over det sædvanelige.

Gennemrenoveret rækkehus beliggende i naturskønt område, hvorfra der er direkte adgang til Bagsværd Sø. Lækkert gulv, frodig have og masser af muligheder.

Grunden er omgivet af lukkede vejsystemer i et særdeles børnevenligt område, hvor der er under 10 minutters kørsel til Lyngbys centrum.

Rækkehus beliggende i Kgs. Lyngby beliggende med adgang til Bagsværd Sø, her var ønsket et totalrenoveret rækkehus.

Alt blev renoveret fra indvendigt fra kælder til kvist med nye flisegulve i kælderen, etablering af et nyt stort master-badeværelse med badekar, gulvvarme, varme i spejl, nye badeværelsesmøbler og væghængt toilet. Den gode stand af kælderen med nye varmekilder og nye vinduer samt badeværelse og egen indgang gjorde kælderen meget unik på vejen.

I stueetagen blev bærende konstruktioner ændret for at der kunne blive bygget et nyt samtalekøkken med hvide fronter og Corian bordplade.

Hulmuren blev isoleret og alle udvendige døre og vinduer blev udskiftet for at forbedre energimærket, ligeledes blev alle vvs- og el installationer samt fyr og varmtvandsbeholder udskiftet til ny energiforbedret installationer.

Der blevet skåret større huller i facaderne både i forhaven og baghaven. I baghaven blev der etableret en dobbelt terrassedør med ny trappe ned til baghaven så denne kunne blive benyttet mere i forholdet til når der kun var et vindue. Trappen blev udformet, så der stadigvæk kom massere af dagslys ned til kælderen.
I forhaven blev der etableret et nyere og mere passende vindues og dørparti samt en ny terrasse i samme niveau.

Hovedtrappen og kældertrappen blev renoveret med ny flisebelægning som matchede indendørs fliserne.

Indvendigt på 1.sal blev alle værelserne ombygget og det nye flotte badeværelse som lige passet ind i fordelingsgangen også moderniseret med unidrain afløbsinstallation, nyt badeværelsesinventar og væghængt toilet.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov

Kontakt os