Skip links

Totalentreprise

Mere end 25 års erfaring
Udgangspunkt i dine ønsker og behov
Tryghed og fleksibilitet
Det tilbyder vi

Hos Entreprisestyring.dk tilbyder vi totalentreprise indenfor større og mindre bygge- eller renoveringsopgaver. Vi udarbejder en konkret køreplan, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker for det enkelte projekt.

Vælger du os som totalentreprenør for diit næste bygge- eller renoveringsprojekt, står vi for al koordinering. Du samler alt hos os, og vi tager os af tegninger, beskrivelser og beregninger. Det er nemt for dig som kunde, fordi du ikke skal være mellemmand mellem de forskellige underleverandører. Vi står for alt.

Det betyder også, at vi har det samlede ansvar for projekt og udførelse. Totalentreprise anvendes på det grundlag ofte i forbindelse med større bygge- og anlægsprojekter, men vi tager os også af mindre projekter som typehuse, tilbygninger og renoveringer. Når du vælger os, vælger du en nem og bekvem løsning af høj kvalitet.

Få en totalentreprenør, der tager dine behov og ønsker alvorligt. Se nogle af de projekter, vi har udført, her.

Se vores projekter
I runde tal

Vælg os som totalentreprenør, hvis du vil have én samarbejdspartner, der styrer alt for dig. Fra indledende møde til afsluttet projekt. Vi koordinerer, planlægger og udfører alt, så det hele er samlet ét sted.

200
TILFREDSE KUNDER
25
ÅRS ERFARING
25
PARTNERE

Ofte stillede spørgsmål

Det første, der sker, når du kontakter os, er, at vi tager en uforpligtende snak. Her sporer vi os ind på dine ønsker og ambitioner, så vi er sikre på, at vi forstår hinanden. Ønsker du at gå videre med os som samarbejdspartner, får du et konkret oplæg at forholde dig til. Vi retter naturligvis til og svarer på dine spørgsmål, hvis der er noget, som er uklart, før du endeligt bekræfter.

Hvor lang tid, der går, før dit byggeprojekt er færdigt, varierer fra opgave til opgave. Vi giver altid et estimat på, hvor lang tid den specifikke opgave, du ønsker løst, vil tage. Opstår der komplikationer undervejs, der forsinker processen, er du den første, der får det at vide. Vi gør alt, hvad vi kan, for at overholde vores deadlines – og skulle udefrakommende eller uventede faktorer spille ind, holder vi dig ajour.

Når vi starter et projekt op, starter det altid med et indledende møde, hvor vi gennemgår dine ønsker, behov og ambitioner. Herefter får du et konkret oplæg, som du kan forholde til. Vælger du at gå videre med os som totalentreprenør på dit byggeprojekt, står vi for alt – vi fungerer samtidig koordinater for de enkelte underleverandører, så du kun skal snakke med os.

Vi har al information, du skal bruge, og sikrer naturligvis, at du altid er orienteret omkring, hvordan projektet skrider fremad.

Har du stadig spørgmsål, så skriv til info@entreprisestyring.dk eller ring til os på +45 51 23 41 45

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov

Kontakt os